Digitalt

Klicka på bilderna för mer information om respektive bok

Jakten på kottarna App

Jakten på kottarna är ett läromedel som du kan använda i förskolan, förskoleklassen eller i årskurs 1. Speciellt elever som uppvisar brister i begrepps- och antalsförståelse får en möjlighet att tillgodogöra sig matematiken på ett lekfullt sätt.
Appar för att öva de fyra räknesätten

Förbättra din huvudräkningsförmåga i addition, subtraktion och multiplikation! Du tränar hela tiden på rätt nivå. Ju snabbare och mer rätt du gör, ju snabbare når du högre nivåer. Det finns oändligt med nivåer. Hur långt når du?
Framsteg i matematiken

Framsteg i matematiken är en seire med långsam progression, färdighetsträning – ett område i taget. Har du elever som behöver träna på samma moment flera gånger är dessa digitala böcker perfekta. Övningarna är interaktiva och några av dem är självrättande.

Lyckas med problemlösning

Lyckas med problemlösning Serien innehåller berättelser som intresserar eleverna. Lärarstöden är kopieringsmaterial och är en kurs i problemlösning. Arbetshäftena låter eleverna lösa problem med hjälp av de kunskaper de förvärvat när de arbetat med Lyckas med problemlösning.
Mattehopppet

Mattehoppet erbjuder mycket långsam men lustfylld inlärning.